מרמורה

מרמורה 2018-01-01T15:54:02+02:00

מרמורה

עגבניות מקולפות – 1 קופסא (קילו) או לחילופין קילו עגבניות
פלפל חריף אדום – 3 בינוניים
שום – 4 שיני שום
קימל – כפית אחת
שמן קנולה – רבע כוס
מלח – לפי הטעם




אופן ההכנה:

את ארבעת שיני השום קלפו וכתשו. במידה והעגבניות שלכן הן לא מקופסא, קלפו קילו עגבניות, חתכו אותן גס והכניסו לתוך הסיר. חשוב להכניס את העגבניות בשלמותן כדי שיתבשלו בתוך המיץ שלהן. את הפלפל החריף חתכו גס גם כן. במידה ואתם מעדיפים שהתבשיל יהיה חריף פחות, הפרידו אתגרעיני הפלפל וזרקו אותם. לאחר שחתכתם את הפלפל, הכניסו אותו לסיר גם כן. את כל הסיפור בשלו בתוך סיר קטן על אש מאוד נמוכה למשך 3 שעות. לקראת סוף הבישול, יהיו הרבה מים בסיר, הוסיפו את השמן, השום הכתוש, הקימל והמלח, ובשלו לעוד 10-15 דקות.

קררו את הסלט ואכלו בתאבון!