מרק סיני

מרק סיני 2017-11-29T15:44:32+02:00

מרק סיני

מרכיבים:

נבטים – חופן
כרוב לבן – שליש חתוך לרצועות
פטריות שמפניון טריות – חצי קופסא (יש לחתוך אותן לפרוסות)
בצל ירוק – 2 גבעולים קצוצים דק
סוכר – כפית וחצי
חומץ אורז – שליש כוס
רוטב סויה – שליש כוס
אבקת מרק עוף – כף גדושה
מים רותחים – ליטר




אופן ההכנה:

לתוך סיר צקו ליטר מים וכשהמים רותחים הכניסו כף גדושה של אבקת מרק עוף וערבבו היטב. בשלו את המרק 2-3 דקות ולאחר מכן הכניסו לסיר את חומץ האורז, רוטב הסויה והסוכר. ערבבו הכל ותנו למרק לרתוח שוב, ולאחר מכן הוסיפו את הבצל הירוק, הכרוב, הפטריות והנבטים. בשלו עם מכסה כמעט סגור למשך 3-4 דקות וזה הכל, המרק מוכן.

שיהיה בתאבון!