קרפ צרפתי

קרפ צרפתי 2017-12-07T15:53:09+02:00

קרפ צרפתי

מרכיבים:

קמח לבן – 2 כוסות מאג
ביצים – 2 בגודל לארג'
סוכר – 3 כפיות שטוחות
חלב – כוס ושליש מאג
תמצית וניל – רבע כף
סודה לשתייה – רבע כפית
חמאה – 75 גרם




ספריי שמן PAM – מעט
שוקולד נוטלה – קופסה

לפני ההכנה:

המיסו את החמאה במיקרו בכדי שתוכלו לערבב אותה בקלות עם יתר המרכיבים.

אופן ההכנה:

קחו קערה והכניסו לתוכה את הקמח, הביצים, הסוכר, חלב, תמצית וניל, סודה לשתייה והחמאה. ערבבו את הכל היטב היטב. כעת קחו מחבת קטנה ורססו עליה מעט מהשמן. זכרו, השתמשו אך ורק בספריי שמן ולא בשמן רגיל וזאת מכיוון ששמן רגיל יטגן לגמרי ואף ישרוף את הקרפ שלכם. כשהמחבת חמה, שפכו לתוכה את הבלילה בהתאם לגודל הרצוי. טגנו כדקה-דקה וחצי מכל צד והוציאו לצלחת. לאחר מכן מומלץ למרוח על הקרפ שוקולד נוטלה ולגלגל אותו.

שיהיה בתאבון!