אורז עם חלב
קינוח טעים במיוחד שנחלק לשניים – או שלא אוהבים אותו בכלל, או שאוהבים אותו מאוד. למי שאוהב את הקינוח הזה, הנה המתכון המלא:
מרכיבים:
אורז – 2 כוסות מאג (רצוי אורז פרסי)
חלב – 2 ליטר
סוכר – 9 כפות
קינמון – כפית אחת (לא חובה, רק למי שאוהב קינמון)
חמאה – 50 גרם
אופן ההכנה:
שפכו את האורז לתוך הסיר. כעת הוסיפו 4 כוסות חלב וערבבו היטב. בהמשך שפכו לתוך הסיר את הסוכר וערבבו שוב. הדליקו שוב את האש, ובשלו את הכל על אש קטנה עד שתגיעו למצב שבו האורז סופג את החלב. הוסיפו כעת את יתר החלב שנשאר לכם, הוסיפו 50 גרם חמאה וערבו היטב. הכניסו את הכל לתוך צלוחיות זכוכית ופזרו מעל קינמון (לא חובה). כסו כל צלוחית בניילון נצמד והכניסו למקרר למשך לילה שלם.
שיהיה בתאבון!