איזה כנסים מתאימים לכיבוד קל?
כנסים מיועדים להביא אנשי מקצוע מתחום מסוים למפגש אשר יעשיר אותם בתחום שבו הם עוסקים. בדרך כלל הכנסים מאורגנים על ידי חברות המתמחות בארגון כנסים ודואגות למציאת מיקום מתאים, זימון, רישום מסודר, קביעת סדר היום והדבר החשוב ביותר החלטה על הכיבוד. אין ספק שהכיבוד הוא חלק אינטגרלי ומשמעותי מהכנס ויש להתאים אותו לקהל המשתתף בכנס.
בכנסים יוקרתיים המתקיימים בדרך כלל מקובל להגיש נשנוש בקבלה ובכניסה. חלק מהפינוק בכנסים אלו היא ארוחת הצהריים, בדרך כלל שרות עצמי בסגנון בופה. בכנסים אלו ניתן לשדרג את הנשנוש הרגיל המהווה תחליף לארוחת הבוקר ע"י סנדוויצ'ים איכותיים מלחם מלא או אחר. יש להקפיד על כשרות ולא לשלב בשר בסנדוויצ'ים אלו. למרות הנאמר לעיל ניתן גם בכנסים מסוג זה לשלב סנדוויצ'ים כחלק מארוחת הצהריים.
כנסים באוויר הפתוח או במרכזי כנסים – כמו מרכז הקונגרסים בקרית שדה התעופה למשל- הינם כנסים המתאימים לארוחה קלה המבוססת על סנדוויצ'ים איכותיים הן בזמן הקבלה והקליטה לארוע והן כארוחת צהריים המבוססת על סנדוויצ'ים.
למה עדיף סנדוויצ'ים ?
תעשיית הסנדוויצ'ים עברה מהפך ושדרוג בשנים האחרונות והפכה להיות עשירה ובריאה יותר. המגוון הרחב בהיצע תורם לכך שכל סועד בכנס יכול להתאים לעצמו את מה שהוא אוהב להבדיל מבופה שהנו הרבה יותר מוגבל בהיצע. יתרון נוסף הוא האפשרות לאינטראקציה גבוהה בין באי הכנס מעצם העובדה שהניידות הרבה יותר גבוהה ואין צורך לישיבה " מסנדלת " בשולחן עם משתתפים אחרים שלא תמיד מתאימים לשיחה מקצועית או אחרת.
דוגמאות של סנדוויצ'ים איכותיים
בל נשכח שסנדוויץ' טוב הוא זה גם מזין וגם בריא ומכיל את כל אבות המזון. פחמימות שהינן הבסיס החיצוני – לחם איכותי מלא או אחר, ירקות, והמילוי העשיר בוויטמינים ובחלבונים.
דוגמאות לא חסרות. השוק הישראלי אוהב מאד סנדוויצ'ים עם מילוי על בסיס ביצים, טונה, גבינה צהובה, גבינה לבנה , בשר קר ובתוספת ירקות ותיבול מתאים. שילוב ל המרכיבים מאד נפוץ.
לדוגמא : טונה וביצה קשה בתוספת איולי פלפלים, חסה, עגבנייה ומלפפון חמוץ. סלמון, גבינת שמנת, חסה ובצל ירוק. קורנביף בתוספת חרדל, מיונז, חסה עגבנייה ומלפפון. התאמת הסנדוויצ'ים לכנס תהיה מבוססת על באי הכנס ( הייטק, מגדריות וכד' ), ועל הניסיון המצטבר ל החברה המכינה לגבי שכיחות הביקוש לסוגי הסנדוויצ'ים השונים.
לסיכום
המגוון העצום של הסנדויצ'ים האיכותיים הקיים בשוק האוכל הישראלי, האיכות הגבוהה והטעם המשגע ישאירו טעם טוב אצל באי הכנס. תרתי משמע!