ביצים קשות

ביצים קשות 2017-11-28T14:52:28+02:00

ביצים קשות

ביצים קשות הן מאכל טעים ומשביע בפני עצמו. יש אנשים שעושים איתן אפילו דיאטות.
אפשר להוסיף ביצים קשות להמון מאכלים ולעשות איתן סלטים טעימים ולקשט איתן מאכלים
שונים או קאנאפה (מין סנדוויצ'ונים קטנים לארוח מזנון).

כדי שביצה לא מבושלת לא תתפוצץ בזמן הבישול, הדבר הטוב ביותר הוא, לבשל אותן כשהן
בטמפרטורת החדר ולפני הבישול, לעשות חור קטן בקצה הביצה עם מחורר ביצים.




זמן הבישול תלוי בגודל ובטמפרטורת הביצה. בדרך כלל 7-10 דקות.

שוטפים את הביצים המבושלות במים קרים ומשאירים אותן להתקרר מעט. קולפים כשהן עדיין חמות כך שהקליפה הלבנה הדקה שעוטפת את הביצה מבפנים, לא תישאר צמודה לביצה.