בלינצ’ס

בלינצ’ס 2017-12-27T15:59:40+02:00

בלינצ’ס הונגרי

מתכון קל ופשוט להכנת בלינצקס מתוק וטעים.

מרכיבים:

ביצים – 3
שמן – כפית (ועוד מעט שמן למחבת לצורך הטיגון)
מים – 2 וחצי כוסות
קמח – 3 כוסות
סוכר – חצי כוס
סוכר וניל – שקית




אופן ההכנה:

מכניסים את כל הרכיבים לתוך קערה גדולה ומערבבים היטב. חשוב לערבב טוב טוב את כל הרכיבים כדי שלא יווצרו גושים. בסופו של דבר אמורה להתקבל עיסה בצבע צהוב בהיר.
לוקחים את המחבת ויוצקים לתוכה מעט שמן. חשוב לא לשים יותר מדי שמן כדי שהבלינצ’ס לא יהפוך לחביתה שהשמן “אוכל אותה”. בעזרת מצקת שפכו את הבלילה לתוך המחבת. המתינו חצי דקה, ולאחר מכן הפכו את הבלינצ’ס לצד השני לעוד 20-30 שניות.

מומלץ למרוח על הבלינצ’ס ממרח שוקולד או גבינה מתוקה.

שיהיה לכם בתאבון!