בלינצ'ס ממולא בריבת מישמש ושקדים
את הוראות ההכנה לבלינצ'ס עצמו תמצאו כאן:
https://www.hamatkonim.co.il/בלינצס-טעים
חומרים למילוי ל 20 בלינצ'ס:
צנצנת ריבת מישמש.
200 גרם שקדים פרוסים מולבנים.
מספר כפות רום בראזילאי – לפי הטעם. (תמיד טוב שיש בקבוק כזה בבית, תמיד צריך אותו למשהו…).
200 גרם קרם פרש.
4 כפות חלב.
2 שקיות סוכר וניל.
להכנה בתבנית מלבנית או אובאלית:
להדליק בתנור את ספירלת הגריל ולחמם את התנור קודם להכנסת תבנית הבלינצ'ס.
לערבב ריבת מישמש עם רום ברזילאי – על כוס ריבת מישמש בערך 2-3 כפות רום.
לטגן קלות את השקדים במחבת ללא שמן כך שלא יחרכו. לערבב אותם היטב תוך כדי טיגון.
למרוח את הבלינצ'ס בריבה המעורבת ברום, לפזר על הריבה את השקדים המטוגנים, לגלגל לגליל סגור או לארנק ולהניח בתבנית אפיה בגודל כזה שתספיק לכל כמות הבלינצ'ס שיש בדעתכם להכין. לערבב קרם פרש עם 2 שקיות סוכר וניל ו 4 כפות חלב ולשפוך על הבלינצ'ס.
להניח את התבנית על המדף התחתון ביותר בתנור האפיה ולאפות בגריל כ 5 עד 7 דקות. להגיש חם.