בלינצ'ס עם גלידת וניל ורוטב שוקולד

בלינצ'ס עם גלידת וניל ורוטב שוקולד 2017-11-28T14:24:56+02:00

בלינצ'ס עם גלידת וניל ורוטב שוקולד

את הוראות ההכנה לבלינצ'ס עצמו תמצאו כאן:

https://www.hamatkonim.co.il/בלינצס-טעים

חומרי המילוי הם רק ל 4-6 סועדים

גלידת וניל.
2 כפות סוכר.
אבקת פודינג שוקולד ל ½ ליטר חלב.
חצי חבילה שוקולד מריר.
שקית אחת שמנת מתוקה לקצפת + 2 כפיות סוכר.
½ ליטר חלב.




אופן הכנת המילוי

לשמור את גלידת הווניל בהקפאה עד השימוש.
להכין את הבלינצ'ס ולהניח בצד מכוסים.
להקציף שמנת מתוקה עם שתי כפיות סוכר מחוקות. (לכל שקית של 200 מ"ל שמנת נוזלית) ולהניח במקרר בכלי סגור כדי שלא יספוג את שאר ריחות המקרר.
מחצי ליטר חלב להכין פודינג שוקולד לפי מה שרשום על השקית.
לקראת סיום הבישול להוסיף לתוך סיר הפודינג כמה קוביות שוקולד מריר שימסו לתוך הפודינג ולערבב בעדינות. (השוקולד נותן טעם שוקולדי יותר לפודינג).
לכבות מיד את האש וכדי שהפודינג לא יתקרר צריך לעבוד מהר:
לשטוח על כל צלחת הגשה בלינצ'ה אחד ועליו להניח שני כדורי גלידת וניל, למזוג מעל הגלידה מעט מהפודינג החם לקשט בקצפת מהשמנת המתוקה ולהגיש חם ומייד.
טעים בימי חורף קרים.