בצק פילו עם שוקולד נוטלה
מרכיבים:
דפי פילו – 4 דפים
פתי בר – 4 ביסקוויטים
שוקולד נוטלה – קופסה
שמן קנולה – מעט
לפני ההכנה:
את דפי הפילו הפשירו לילה קודם לכן במקרר, את הביסקוויטים פוררו לחתיכות קטנות.
אופן ההכנה:
פרסו על תבנית דף פילו, והברישו חצי ממנו בשמן והחצי השני השאירו ריק. קפלו כעת את הדף. אמורה להיווצר לכם צורה של מלבן. את המלבן שנוצר חצו לאורכו לשני חלקים שווים גם כן. פזרו את ממרח הנוטלה על כל חלק כזה, אך היזהרו לא לשים יותר מדי ממרח. מעל פזרו מעט ביסקוויטים, וגלגלו כל חלק כך שיווצר לכם מעין סיגר. חממו כעת תנור לחום של 180 מעלות. קחו תבנית והכניסו לתוכה נייר אפייה. לפני שאתם מניחים את הסיגרים שנוצרו על התבנית, הברישו כל אחד מהם בשמן. לאחר שסידרתם אותם על התבנית, הכניסו לאפייה של 20-30 דקות (בהתאם לתנור שברשותכם). לאחר האפייה, מומלץ לתת להם להתקרר מעט ואז לאכול.
שיהיה בתאבון!