בראוניז שוקולד לפסח
אז השנה אין אורחים, החג ממש מבאס.
מה ינחם אותנו יותר מבראוניז שוקולד טעימים ואפילו כשרים לפסח?
אז יאללה תפשילו שרוולים ולעבודה.
רכיבים:
200 גרם שוקולד מריר
200 גרם חמאה
4 ביצים גדולות
1 ורבע כוסות סוכר
4-5 כפות שטוחות קורנפלור
חבילה אינסטנט פודינג – וניל
אחד וחצי כוסות שוקולד צ'יפס
ועכשיו להכנה:
חממו תנור לחום של 175 מעלות
המיסו בסיר (על אש נמוכה) שוקולד, סוכר וחמאה. שימו לב – צריך לבחוש בלי הפסקה אחרת זה עלול להשרף. ברגע שהכל נמס הסירו מהאש והניחו בצד לצינון.
שיפכו את התערובת לקערת מיקסר. הוסיפו בהדרגה את הביצים עד אשר התערובת אחידה
הוסיפו בהדרגה את כל החומרים היבשים עד שהתערובת אחידה. שימו לב – חשוב לא לערבב מידי.
העבירו לתבנית ואפו כ30 דקות. הבראוניז מוכנים כשיש קרום מעליהם.
שימו לב – לא לאפות יותר מ30 דקות.
כשהבראוניז מתקררים חותכים אותם לריבועים.
זהו, עכשיו הזמן ללקק את האצבעות.
תהנו 🙂