חרוסת בסגנון הונגרי
אחד מהמאכלים שיותר מזוהים עם חג הפסח זו החרוסת המפורסמת. החלטנו לפרסם עבורכם מתכון קל ופשוט להכנת חרוסת בסגנון הונגרי.
מרכיבים:
אגוזי מלך – 1 כוס קטנה
בננות – 3
תפוחי עץ – 5
יין אדום – רבע כוס
סוכר – 3 כפות
זנגוויל – מעט לטעם
קינמון – מעט לטעם
לפני ההכנה:
את אגוזי המלך קצצו דק דק, את הבננות קלפו וקצצו אותן גם כן דק כדי שיהיה לכם קל לערבב לאחר מכן, את תפוחי העץ קלפו מקליפתם, את הזנגוויל גרדו בפומפייה.
אופן ההכנה:
קחו קערה, גרדו את תפוחי העץ בתוך פומפייה גסה. הכניסו לתוך הקערה את יתר המרכיבים שהכנתם קודם לכן וערבבו אותם היטב.
שיהיה בתאבון!