לצ’ו

לצ’ו 2018-01-23T15:54:10+02:00

לצ’ו

לצ’ו – מה הוא?? נכון הזכרנו את הפפריקה ההונגרית ואמרנו שתופיע כמעט בכל מאכל הונגרי???

אז זו ההזדמנות להשתמש בחופן רציני מהפפריקה ההונגרית, המתוקה והחריפה.

לצ’ו הוא למעשה שקשוקה. אבל לא השקשוקה כמו שאנחנו מכירים, אלא עם מקצת שינויים הונגריים.

לצ’ו – מצרכים

  • 1 בצל קצוץ
  • 2 שיני שום כתושות
  • 4 עגבניות קלופות חתוכות לריבועים
  • 2 גמבה חתכה לרצועות
  • 4 ביצים
  • 5-6 גבעולי פטרוזיליה
  • נקניק מועדף פרוס לקוביות- הכמות תלויה בטעם
  • תבלינים : כף מלח, כפית פלפל לבן, חצי כפית פפריקה הונגרית חריפה, 2 כפות גדושות של פפריקה הונגרית מתוקה




לצ’ו – אופן ההכנה 

מטגנים את הבצל והשום, מוספים את העגבניות הפלפל פטרוזיליה והתבלינים. נותנים לזה להתבשל כ20 דקות. לאחר מכן טורפים את הביצים בכוס נפרדת. כשהצבשיל רותח מעט, שופכים את הביצים הטרופות תוך כדי ערבוב, התבשיל, מוסיפים את הנקניק הפרוס. אחר כך ממשיכים לערבב עד שהביצים נקרשות.

 

מגישים חם או קר עם לחם ….

לצ’ו – מאכל הונגרי טעים מאוד….