מאפה נוטלה
טוב, אין הרבה מה לכתוב פה חוץ מנוטלה ופילו,
אממ אתם עוד פה? יאללה רוצו להכין!!
מרכיבים:
1 חבילה עלי פילו
תרסיס שמן
1 צנצנת (350 גרם) ממרח נוטלה
4-3 כפות חמאת בוטנים (אם רוצים לגוון)
1 ביצה טרופה
אבקת סוכר לקישוט
אופן ההכנה:
חממו את התנור ל180 מעלות.
הניחו עלה פילו על משטח עבודה, מירחו בשמן זית או חמאה, הניחו עלה נוסף ושוב מורחים, הניחו עלה שלישי ועליו מירחו נוטלה וגלגלו לגליל.
חיזרו על אותו הפעולה עד אשר תסיימו את דפי הפילו.
על חלק מהדפים ניתן למרוח חמאת בוטנים.
הניחו את הגלילים בתבנית עם נייר אפייה, מירחו בביצה טרופה ואפו כ10-15 דקות עד השחמה
אחרי שהגלילים מתקררים ניתן לקשט עם אבקת סוכר.
*ניתן להגיש חם או קר.
בתאבון 🙂