מאפינס שוקולד צ'יפס
מרכיבים:
ביצים – 3 בגודל מדיום
קמח תופח – 2 כוסות
שוקולד צ'יפס – לפי הטעם
סוכר – כוס מאג אחת
חמאה – 200 גרם (שלא תהיה קשה מדי ולא רכה מדי)
חלב – שני שליש כוס מאג
אינסטנט פודינג וניל – חצי שקית
שמן קנולה – לפי הצורך
אופן ההכנה:
לתוך מיקסר, שברו את שלושת הביצים ובהדרגה הוסיפו את הסוכר עד שתתקבל התערובת. תוך כדי הערבוב הוסיפו גם את האינסטנט פודינג, החלב, הקמח התופח והחמאה וערבבו הכל עד שתתקבל תערובת אחידה. הוסיפו כעת את השוקולד צ'יפס. בזמן הוספת השוקולד צ'יפס מומלץ לערבב בצורה ידנית ולא עם הבלנדר כדי שהשוקולד צ'יפס ישארו שלמים. שמנו את המנג'טים בשמן קנולה ולאחר מכן מלאו כל אחד בתערובת, מלאו בלא יותר משלושת רבעי משום שבשלב האפייה המאפינס יתפחו. חממו את התנור לחום של 170 מעלות, ואפו כ20-30 דקות. לקראת סיום האפייה בדקו עם קיסם שהמאפינס אכן מוכנים.
שיהיה בתאבון!