מוס חלבה

מוס חלבה 2017-12-07T15:57:00+00:00

מוס חלבה

מרכיבים:

טחינה גולמית – חצי כוס
שמנת מתוקה חלבית של תנובה/טרה/שטראוס – 2 מיכלים (250 כל אחד)
סילאן – חצי כוס
מוס שוקולד – לפי הצורך




אופן ההכנה:

הכניסו לתוך קערה את הטחינה הגולמית ואת הסילאן, ובנוסף הוסיפו עוד כף של שמנת מתוקה. ערבבו את הכל עד שמתקבלת תערובת אחידה והניחו בצד. הקציפו את כל השמנת המתוקה שנשארה לכם עד שהיא הופכת לקצפת, ולאחר מכן ערבבו אותה עם התערובת שכבר הכנתם קודם לכם בקערה השנייה. כעת חלקו את המוס לקעריות _מומלץ קעריות פלסטיק) והכניסו להקפאה לפריזר למינימום 5 שעות. הוציאו את הקעריות כ45 דקות לפני ההגשה לאורחים, ופזרו מעל מעט סירופ שוקולד (לפי הטעם).

שיהיה בתאבון!