מוס שוקולד

מוס שוקולד 2017-12-19T15:42:17+00:00

מוס שוקולד

מתכון פשוט ללא מצרכים רבים להכנה של מוס שוקולד טעים.

מרכיבים:

שוקולד מריר – 100 גרם (60 גרם למוס ועוד 40 גרם לגירוד השוקולד מלמעלה)
שמנת מתוקה חלבית 32 אחוז 250 מ”ל – 2




אופן ההכנה:

חלקו את השוקולד המריר בערך לשליש ושני שליש. את השליש שמרו בצד ואת שני השלישים שברו לקוביות והכניסו לסיר קטן. לתוך הסיר שפכו מיכל אחד של השמנת המתוקה וערבבו את הכל היטב עד שהתערובת נהיית אחידה. כעת הכניסו את התערובת לקירור במקרר לכחצי שעה. לאחר מכן הכניסו את התערובת למיקסר והוסיפו את המיכל השני של השמנת המתוקה. ערבבו את הכל במיקסר והקציפו עד שמתקבל מוס. את המוס מעבירים לתוך צלוחית קטנה. כעת, גרדו את קוביות השוקולד שנותרו בפומפייה, ואת השוקולד המגורד פזרו מעל למוס.

שיהיה בתאבון!