סופלה שוקולד

סופלה שוקולד 2017-12-19T15:41:34+00:00

סופלה שוקולד

מרכיבים:

שוקולד מריר – חפיסה אחת (של 100 גרם)
קמח תופח – חצי כוס מאג
ביצים – 2 בגודל לארג’
חמאת תנובה/טרה – חצי חבילה קטנה (50 גרם)
סוכר – 6 כפיות גדושות

לצורך הכנת הסופלה תצטרכו גם תבניות לקאפקייקס.




אופן ההכנה:

המיסו את החמאה והשוקולד המריר והכניסו לתוך קערה. ערבבו את הכל לתערובת אחת אחידה. הוסיפו כעת את הסוכר, הביצים והקמח וערבבו שוב. הכניסו את התערובת לתבניות הקאפקייקס. זכרו למלא בכל חור שלושת רבעי מלית, ולא למלא עד הסוף משום שבמהלך האפייה של הסופלה הם ייגבהו. כעת חממו תנור לחום של 170 מעלות, וכשהתנור חם מספיק הכניסו את התבניות. אפו אותן בתנור 10-15 דקות (בהתאם לתנור שברשותכם). זכרו שבניגוד לעוגה בחושה, סופלה דווקא צריך להיות רטוב טיפה מבפנים כך שיש לוודא שלא אופים את הסופלה יותר מדי זמן.

 

שיהיה בתאבון!