סחוג אדום
סחוג אדום תימני חריף במיוחד! וודאו כי יש לכם מיקסר/מג'ימיקס מתאים, אחרת לא תוכלו להכין את הסחוג.
מרכיבים:
פלפל אדום חריף – 6 יחידות גדולות
שום – 6 שיני שום גדולות
בצל – 1 גדול
כמון – כפית
כרפס – 4 גבעולים
כוסברה – צרור
פטרוזיליה – צרור
אופן ההכנה:
הכניסו את כלל המרכיבים לתוך המיקסר וטחנו את הכל. היזהרו לא לטחון את הכל יותר מדי, כדי שלא יצא לכם סחוג מימי.
במידה ואתם מעוניינים בסחוג פחות חריף, הוציאו את גרעיני הפלפל האדום.
לפני שאתם טועמים את הביס הראשון, מומלץ להכין לפני כוס מים.
שיהיה בתאבון!