סלט דלעת

סלט דלעת 2017-11-30T15:51:53+00:00

סלט דלעת

מרכיבים:

דלעת – 400 גרם
שמן קנולה – 2 וחצי כפות
לימון – חצי לימון קטן
פפריקה מתוקה – שלושת רבעי כף




שום – 5 שיניים כתושות
מלח – לפי הטעם
פלפל שחור – לפי הטעם
כמון – כפית

אופן ההכנה:

חתכו את הדלעת לקוביות קטנות, ובשלו במים, עד שהדלעת נעשית רכה (בדקו את העניין בעזרת מזלג). לאחר מכן סננו את המים, העבירו את הדלעת לתוך קערה ורסקו אותה (כמו שמרסקים פירה) עד שמתקבלת תערובת אחידה. סחטו את הלימון והוסיפו את המיץ שלו לתוך הקערה. הוסיפו כעת לקערה את הפפריקה, השמן, השום, כמון, המלח והפלפל וערבבו הכל היטב. לאחר שהסלט מתקרר, הכניסו אותו למקרר למספר שעות, והוציאו להגשה.

שיהיה בתאבון!