סלט טאבולה

סלט טאבולה 2020-03-26T12:21:48+02:00

סלט טאבולה

אווירירי וטעים במיוחד לימות האביב והקיץ. כזה שיעשה לכם נעים בבטן.

החומרים:
1 כוס בורגול דק
1 צרור גדול פטרוזיליה, ללא ענפים
1 צרור גדול בצל ירוק
1/4 צרור נענע (כ-1/2 כוס עלים מופרדים)
1 עגבנייה
1 פלפל אדום
2 מלפפונים ירוקים
2 מלפפונים חמוצים
2 כפיות פפריקה מתוקה
1/2 כפית כמון

תיבול:
מיץ מ-1 לימון
1/4 כוס שמן זית
מלח ופלפל, לפי הטעם
*אפשר להוסיף גרגרי רימון לקישוט

אופן ההכנה:
שטפו הבורגול היטב, השרו במים פושרים במשך כ20-25 דקות. סחטו והניחו בקערה.
קצצו דק את כל הירקות, הוסיפו לבורגול וערבבו. תבלו את הסלט וערבבו.
תקנו תיבול במידת הצורך.

תהנו 🙂