סלט משווייה טוניסאי
מרכיבים:
עגבניות – 4 בינוניות
פלפל חריף אדום – 5 בינוניים
שום – 5 שיניים
שמן קנולה
שמן זית – 4 כפות
חומץ – חצי כף
מלח
לפני שמתחילים:
את העגבניות תחצו לשניים, חוררו מספר חורים בפלפלים בכדי שתוכלו לצלות אותם בצורה טובה ביותר.
אופן ההכנה:
את הפלפלים ואת העגבניות צלו על האש בחצי טיגון עמוק (היזהרו שהם לא יישרפו יותר מדי), ולאחר מכן קררו אותם.
כשהם קרים, קלפו את הפלפלים, הוציאו את הגרעינים, וחתכו אותם לרצועות דקות. במידה ואתם רוצים שהסלט יהיה מאוד מאוד חריף, שימו את הגרעינים בצד, ופזרו אותם לאחר מכן בתוך הסלט.
לאחר שסיימתם עם הפלפלים, קלפו גם את העגבניות וחתכו אותם לקוביות.
כעת קחו קערה, הכניסו לתוכה את הפלפלים והעגבניות אותם חתכתם קודם לכן, והכניסו גם את שאר המרכיבים. ערבבו את הכל היטב בתוך הקערה, ושמרו בקירור בתוך המקרר.
שיהיה בתאבון!