סלט פטריות

סלט פטריות 2017-12-04T15:51:48+02:00

סלט פטריות

מרכיבים:

פטריות שמפניון טריות – 2 קופסאות – יש לחתוך את הפטריות
בצל ירוק (הגבעול הירוק בלבד) – גבעול אחד קצוץ
שום – 2 שיניים כתושות
צ'ילי מתוק – כף אחת
טריאקי – 3 כפות
שמן זית – 2 כפות (לצורך הטיגון)




אופן ההכנה:

שמים את השמן בסיר ונותנים לו להתחמם, ומיד לאחר מכן מכניסים את השום הכתוש לטיגון של חצי דקה (לא יותר!), ולאחר מכן מכניסים לסיר את הפטריות החתוכות לבישול של 5-6 דקות, וערבבו אותן בהתמדה (ולאט לאט תשימו לב שהן מצטמקות ומוציאות נוזלים). הוסיפו כעת את הטריאקי והצ'ילי מתוק, ולסיום פזרו את הבצל הירוק. ערבבו הכל היטב ובשלו לעוד דקה-שתיים. מומלץ להגיש את המנה כשהיא חמה, בדיוק ברגע שאתם מוציאים אותה מהסיר, כך היא טעימה הרבה יותר

שיהיה בתאבון!