סלט קולסלאו
מרכיבים:
כרוב לבן – שלושת רבעי
גזר – 2 גדולים
פטרוזיליה – חופן עלים
בצל ירוק – 2 גבעולים ירוקים
לימון – חצי בינוני
מיונז – כף וחצי
סוכר לבן – כפית
מלח – לפי הטעם
פלפל שחור – לפי הטעם
אופן ההכנה:
את הכרוב הלבן חתכו לרצועות דקות, את הפטרוזיליה קצצו, ואת גבעולי הבצל הירוק קצצו דק דק. את הלימון סחטו, ואת המיץ הניחו בצד. הכניסו את כל הרכיבים לתוך קערה, שפכו מעל את מיץ הלימון, הוסיפו גם את המיונז, הסוכר, המלח והפלפל השחור וערבבו הכל היטב. מומלץ להשאיר במקרר במשך שעתיים לפחות, ולאחר מכן ניתן להגיש.
שיהיה בתאבון!