סלט קינואה

סלט קינואה 2017-12-04T15:53:12+00:00

סלט קינואה

מרכיבים:

קינואה – כוס אחת
מים – 2 וחצי כוסות מאג (לבישול הקינואה)
שמן זית – 3 כפיות
חמוציות – שני שליש כוס מאג
נענע קצוצה – 7 עלים בינוניים קצוצים דק




פטרוזיליה – מעט עלים קצוצים דק
בצל – 1 קטן קצוץ דק
אגוזי מלך – לפי הטעם
מלח – לפי הטעם
פלפל שחור – לפי הטעם
לימון – 1 (יש לסחוט אותו)

אופן ההכנה:

הרתיחו בסיר הכי קטן שיש את המים ובשלו את הקינואה. תבלו במלח, פלפל שחור ושמן. בשלו על אש קטנה במשך 25-35 דקות. לאחר מכן סננו את המים ושימו את הקינואה בקערה. הוסיפו לקערה את יתר המרכיבים וערבבו. הוסיפו בסוף את מיץ הלימון וערבבו שוב. לאחר מכן הכניסו את הסלט למקרר למשך לילה שלם, ואכלו אותו כשהוא קריר.

שיהיה בתאבון!