סלט קישואים טוניסאי

סלט קישואים טוניסאי 2018-01-02T15:55:35+00:00

סלט קישואים טוניסאי

מרכיבים:

קישואים – 800 גרם
שמן זית – רבע כוס
מלח לפי הטעם
פלפל שחור – לפי הטעם
זיתים שחורים ללא חרצנים – רבע כוס
פטרוזיליה – חופן
לימון גדול – 1




לפני שמתחילים:

את הקישואים חתכו לפרוסות דקות, את הזיתים השחורים קצצו לחתיכות קטנות, את הפטרוזיליה קצצו גם כן, סחטו את הלימון ושימו בכוס את המיץ הסחוט.

אופן ההכנה:

קחו סיר קטן, הכניסו לתוכו את הקישואים שחתכתם קודם לכן, מלאו את הסיר במים, וכסו במכסה. הדליקו את האש והביאו את המים למצב של רתיחה, ולאחר שהמים רותחים הנמיכו את האש. את הקישואים בשלו עד שהם הופכים לרכים, ולאחר מכן הכניסו את הכל לתוך מסננת, וסננו את המים מהקישואים. את הקישואים המסוננים הכניסו לתוך קערה ומעכו אותם לחלוטין, במקביל הוסיפו את יתר המרכיבים של המתכון וערבבו את הכל היטב. הכניסו למקרר למשך לילה שלם ואכלו למחרת.

 

בתאבון!