עוגיות מרוקאיות

עוגיות מרוקאיות 2017-12-26T15:54:04+00:00

עוגיות מרוקאיות

מרכיבים:

קמח – קילו (שקית שלמה)
קוקוס טחון – חצי כוס
אבקת אפייה – שקית
סוכר וניל – שקית
חמאה – 200 גרם
שומשום – חצי כוס
מיץ תפוזים – כוס
סוכר – כוס
שמן קנולה – כוס
ביצה – 1 לארג’

  • לצורך הכנת המתכון יש צורך במיקסר.




לפני ההכנה:

הוציאו את החמאה מחוץ למקרר ותנו לה להתרכך מעט כדי שהיא תהיה בטמפרטורת החדר, ולא תהיה קשה בעת ההכנה.

 

אופן ההכנה:

חממו את התנור שלכם לחום של 180 מעלות. את כל המרכיבים (חוץ מהשומשום) הכניסו אל תוך קערת המיקסר, ובערת וו הלישה ערבבו את הכל עד לקבלת בצק במרקם אחיד. מהבצק שקיבלתם צרו בצורה אחידה עוגיות בצורת מלבן, והניחו את כל המלבנים בצורה אחידה על תבנית האפייה, פזרו עליהם את השומשום, ולאחר מכן הכניסו את הכל לתנור למשך 20 דקות. תנו לעוגיות להתקרר והגישו לאורחים שלכם.

שיהיה בתאבון!