עוגת פירורים קלה
מרכיבים:
שמנת מתוקה 38% – 2 מיכלים של 250 מ"ל כל אחד
סוכר – 3 וחצי כפות
שמנת של פעם תנובה – גביע אחד
אינסטנט פודינג בטעם וניל – שקית אחת
גבינה לבנה – 500 גרם
חמאה – חבילה קטנה (100 גרם)
ביסקוויט פתי בר – 300 גרם
אופן ההכנה:
הכניסו את הפירורים לתוך בלנדר וטחנו אותם דק דק. לאחר מכן הכניסו את החמאה לקערת זכוכית והמיסו אותה במיקרוגל. את הפירורים שטחנתם הכניסו לתוך קערת החמאה המומסת וערבבו הכל היטב. קחו כעת תבנית עגולה 26, שמנו את כולה ושימו בתחתית בערך שלושת רבעי פירורים. פזרו אותם באופן שווה. כעת הוציאו מיקסר עם וו של הקצפה, הכניסו לתוך קערת המיקסר 2 מיכלים של מנת מתוקה, שקית אינסטנט פודינג בטעם וניל ואת הסוכר בהתאם לכמות שרשמנו. ערבבו הכל בעזרת המיקסר עד שמתקבלת קצפת אחידה. כעת הכניסו לקערה את הגבינה שלבנה ואת גביע השמנת של פעם וערבבו הכל היטב עד שתתקבל תערובת אחידה. הכניסו את כל התערובת לתוך התבנית ופזרו אותה באופן אחיד. מכל לתערובת שבתבנית שימו את יתר הפירורים שנשארו לכם מקודם ופזרו אותם בצורה שווה. הכניסו כעת את העוגה לשעה ורבע במקפיא, ולאחר מכן העבירו למקרר למשך 8 שעות לפחות. יש להשאיר את העוגה בקירור.