עוגת פרג

עוגת פרג 2017-12-04T15:53:52+00:00

עוגת פרג

מרכיבים:

פרג – חצי כוס פרג טרי טחון (פרג טרי בלבד)
קמח – כוס מאג אחת
אבקת אפייה – כפית גדושה
ביצים – 2 בגודל לארג’
סוכר – שני שליש כוס מאג
שמן – חצי כוס מאג (ועוד מעט שמן לשימון תבנית האפייה)
קוקוס טחון – שליש כוס מאג
מיץ תפוזים – שלושת רבעי כוס מאג




אופן ההכנה:

לתוך קערה, הכניסו את הקמח, הקוקוס, הפרג ואבקת האפייה וערבבו את הכל היטב. קחו קערה נוספת והכניסו לתוכה את הביצים, מיץ התפוזים, שמן והסוכר וערבבו היטב גם כן. הכניסו את התערובת הזאת לקערה עם הקמח וערבבו הכל עד שמתקבלת תערובת אחידה. שמנו את תבנית האינגליש קייק מעט והכניסו לתוכה את תערובת העוגה. חממו מראש תנור לחום של 170 מעלות, ואפו את העוגה למשך 30-40 דקות, בהתאם לתנור שברשותכם. לקראת סיום האפייה נעצו קיסם בתוך העוגה ובדקו אם היא מוכנה או לא.

שיהיה בתאבון!