עוגת שיש

עוגת שיש 2017-12-19T15:42:00+00:00

עוגת שיש

מרכיבים:

ביצים – 4 בגודל לארג’
קמח תופח – 2 כוסות מאג
סוכר – כוס מאג
שוקולית – 2 כפיות
שמן קנולה – שלושת רבעי כוס




אופן ההכנה:

בתוך קערה ערבבו את הביצים, הסוכר והשמן. ערבבו הכל היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה. לאחר מכן הכניסו לקערה את הקמח וערבבו שוב. שפכו כעת לתוך תבנית אינגליש קייק חצי מהכמות שיש בקערה. למה שנשאר בקערה הוסיפו כעת את השוקולית וערבבו היטב שוב. עושים זאת בכדי שעוגת השיש תצא מקושטת לאחר האפייה. לאחר שערבבתם היטב שפכו את הבלילה שעם השוקולית אל הבלילה שהכנתם עוד קודם לכן ושנמצאת כעת בתוך התבנית. חממו תנור לחום של 170 מעלות ואפו את העוגה 30-40 דקות בהתאם לסוג התנור שברשותכם. לקראת סיום האפייה בדקו עם קיסם שהעוגה אכן מוכנה.

שיהיה בתאבון!