עוף בנוסח מרוקאי
מרכיבים:
כרעיים – 3-4 (מחולקים)
כוסברה – צרור
רסק עגבניות – כפית גדושה במיוחד
עגבניה – 1 גדולה
שום – 5 שיני שום
בצל – 1 גדול
כורכום – כפית
פפריקה מתוקה – כפית
כמון – רבע כף
מלח – לפי הטעם
פלפל שחור – לפי הטעם
מים – כוס
שמן קנולה – 3 כפות
לפני ההכנה:
קצצו דק את הכוסברה ואת הבצל, את השום פרסו לרצועות קטנות.
אופן ההכנה:
קחו סיר גדול והכניסו לתוכו 3 כפות שמן. כשהן חמות מספיק שימו בסיר את הבצל. לאחר שהבצל משנה צבעו לזהוב, הוסיפו את פרוסות השום וטגנו לעוד מספר שניות. כעת הוסיפו את יתר המרכיבים וערבבו את הכל היטב. סגרו עם מכסה ובשלו ל10 דקות, ולאחר מכן הכניסו את חתיכות העוף, ערבבו ובשלו לעוד 50-60 דקות על אש קטנה.
שיהיה בתאבון!