פול טוניסאי

פול טוניסאי 2017-12-24T15:11:41+02:00

פול טוניסאי

מתכון לפול טוניסאי שמומלץ להגיש כמנה ראשונה או כנשנוש לאורחים שמגיעים אליכם.

מרכיבים:

פול יבש – 4 כוסות
מים – בהתאם לגודל הסיר
לימון – בהתאם לצורך
מלח – 3 כפיות
כמון – מעט




לפני ההכנה:

את הפול הכניסו לתוך קערה, מלאו במים שיכסו את הפול והשרו למשך לילה שלם.

אופן ההכנה:

הכניסו מים לסיר (שיהיו מעל לחצי סיר אבל לא יותר מסיר שלם). והוסיפו 3 כפיות מלח. ברגע שהמים רותחים הכניסו את הפול לתוך הסיר ותנו לו להתבשל. בעזרת מזלג בדקו מדי פעם האם הפול רך דיו ובמידה וכן כבו את האש. מומלץ להשאיר את הפול במים ומדי פעם להוציא לצלחת בכמות הרצויה. בעת ההגשה לאורחים טפטפו על הפול לימון, ופזרו מעל כמון.

שיהיה בתאבון!