פלאו בג’יג’י עוף באורז אדום

פלאו בג’יג’י עוף באורז אדום 2018-01-16T15:21:37+00:00

 מצרכים:

4 יחידות של כרעיים
2 כוסות אורז
2 עגבניות קלופות וקצוצות
בצל
4כפות רסק עגבניות
4 כוסות מים

תבלינים
קורט בהרט
קורט כמון
1 כפית סוכר
1 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1 כפית פפריקה




אופן ההכנה

* מטגנים בשמן את הכרעים עד להזהבה מלאה, ומוציאים.
* באותו שמן מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את העגבניות הקלופות והקצוצות,
מוסיפים את רסק העגבניות ומתבלים.מחזירים את העוף ומביאים לרתיחה מרתיחים כדקה בסיר פתוח. מוסיפים את המים מחכים שירתחו ומנמיכים את האש.
לאחר 15-20 דק’ מוסיפים את האורז מערבבים את האורז עם הנוזלים עד שמכסים את האורז כולו. מבשלים כחצי שעה עד לאידוי של כל המים.

בתיאבון!