פנקייק

פנקייק 2017-12-19T15:41:40+00:00

פנקייק

מרכיבים:

קמח – כוס וחצי מאג
ביצה בגודל לארג’ – 1
אבקת אפייה – 2 כפיות שטוחות
חלב – 1 כוס מאג
שמן קנולה – 2 כפות (ועוד כף לטיגון)
סוכר – כפית גדושה
מלח – רבע כפית




אופן ההכנה:

הכניסו לקערה את כלל המרכיבים וערבבו את הכל היטב. שימו שמן במחבת וכשהיא חמה מספיק צקו לתוכה את הבלילה. מומלץ להשתמש במחבת קטנה במיוחד וכך להכין פנקייק אחד בגודל אחיד בכל פעם. וודאו שהפנקייק לא מתבשל יותר מדי זמן כדי שלא יידבר למחבת. הפכו לצד השני ולאחר מכן הניחו בצלחת. מומלץ לאכול את הפנקייק עם סירופ מייפל או סירופ שוקולד.

שיהיה בתאבון!