פרגיות במילוי בשר

פרגיות במילוי בשר 2020-03-31T11:40:11+03:00

פרגיות במילוי בשר

מרכיבים:
לרוטב:
כף פפריקה מתוקה בשמן
כפית תערובת תבלינים טוסקנה
כף צ’ילי גרוס (שאטה)
כפית גריל עוף
4 כפות רוטב צ’ילי
2 שיני שום כתושות
2 כפות סילאן
4 כפות שמן זית
3 כפות מים
מלח ופלפל שחור גרוס

לפרגיות:
2 ק”ג פרגיות
300 גרם בשר טחון
1 בצל טרי, קצוץ דק
1 בצל קצוץ דק ומטוגן עד להזהבה
1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
2 כפות צנוברים קלויים
4 כפות שמן זית
2 כפות סילאן
1 כפית פפריקה
מלח

אופן ההכנה:
חממו את התנור ל220 מעלות
ערבבו בקערה גדולה את כל מרכיבי הרוטב.
בקערה נפרדת ערבבו את כל מרכיבי המילוי.
פיתחו פרגית אחת, הניחו מהבשר בקצה העליון של הפרגית וגלגלו לרולדה.
חיזרו על הפעולה הזאת בכל הפרגיות.
סדרו את הפרגיות הממולאות בתבנית (כשהפתח של הרולדה למטה) צקו עליהן רוטב.
כסו את התבנית בנייר כסף הכניסו לתנור ואפו במשך כ30 דקות. הסירו את נייר הכסף ואפו 10 דקות נוספות.

בתאבון 🙂