פשטידת אטריות ופטריות

פשטידת אטריות ופטריות 2017-12-24T15:10:21+02:00

פשטידת אטריות ופטריות

פשטידה טעימה מאוד בשילוב של מספר מרכיבים.

מרכיבים:

גבינה צהובה מגורדת – 200 גרם
גבינה לבנה 5% – חצי קופסא (סך הכל 125 גרם)
פטריות חתוכות – 1 קופסת שימורים
אטריות רחבות – חצי שקית
חלב – כוס
ביצים – 3 בגודל לארג’
קמח לבן – שתי כפות
מלח – לפי הטעם
פלפל שחור – לפי הטעם (לא להגזים)
שמן קנולה – 2 כפות
מים – 1 ליטר (לבישול האטריות)




אופן ההכנה:

בשלו את האטריות הרחבות בסיר עם מים רותחים. לאחר הבישול סננו במסננת את האטריות.
קחו קערה והכניסו את הגבינה הצהובה, הגבינה הלבנה, פטריות, ביצים, חלב, קמח, מלח ופלפל שחור. ערבבו את הכל היטב. לאחר מכן הכניסו הישר מן המסננת את האטריות שסיננתם וערבבו שוב.
קחו תבנית פיירקס ושמנו אותה במלואה, ולאחר מכן שפכו את כל התערובת שבקערה. יישרו היטב את הבלילה.
חממו מראש תנור על חום של 175 מעלות, וכשהוא חם מספיק הכניסו את התבנית לאפייה של 45 דקות.

שיהיה בתאבון!