פשטידת ברוקולי

פשטידת ברוקולי 2017-12-05T15:54:38+02:00

פשטידת ברוקולי

מרכיבים:

ברוקולי של סנפרוסט – שקית אחת
אבקת אפייה – חצי כפית
ביצים – 3 בגודל לארג’
קמח לבן – 2 וחצי כפות
גבינה בולגרית – 50 גרם (לגרד בפומפייה)
גבינה צהובה מגורדת – 50 גרם




קוטג’ 5 אחוז – קופסא אחת
אבקת מרק עוף פרווה – כף אחת
מלח – לפי הטעם
פלפל שחור – לפי הטעם

אופן ההכנה:

בשלו כ5 דקות במים רותחים את הברוקולי מהשקית של סנפרוסט. לאחר מכן חתכו אותו איך שתרצו (מומלץ לחתוך גס). את כל מה שחתכתם הכניסו לקערה אחת גדולה, ולתוכה שפכו את יתר החומרים שרשמנו לכם.ערבבו היטב את תכולת הקערה. קחו תבנית עגולה בקוטר 22, והכניסו לתוכה את הפשטידה. חממו מראש תנור ל180 מעלות, ואפו 35-45 דקות (בהתאם לתנור שברשותכם).

שיהיה בתאבון!