פשטידת פטריות
את הפשטידה יש להכין בתבנית מלבנית
מרכיבים:
פטריות – 4 קופסאות פטריות טריות חתוכות
בצלים בינוניים – 3 קצוצים דק
ביצים – 4 בגודל לארג'
קמח – 1 כוס מאג
אבקת אפייה – כפית אחת
אבקת מרק פרווה – כף גדושה
גבינה בולגרית – 70 גרם מגורדת
גבינה צהובה מגורדת – 80 גרם
מלח – לפי הטעם
פלפל שחור – לפי הטעם
שמן זית – 5 כפות
אופן ההכנה:
בסיר גדול שימו 5 כפות שמן זית וטגנו את הבצל. כשצבעו הופך זהוב שימו את הפטריות והוסיפו מלח. בשלו את הפטריות עד שהן מצטמקות ומבושלות מספיק. העבירו את הפטריות והבצל לתוך קערה, הוסיפו את כלל המרכיבים וערבבו הכל היטב. את מרכיבי הקערה העבירו לתבנית מלבנית, חממו תנור מראש לחום של 180 מעלות וכשהוא חם מספיק אפו את הפשטידה במשך 45-50 דקות, בהתאם לחום התנור שלכם.
שיהיה בתאבון!