פשטידת פסטה

פשטידת פסטה 2020-03-23T14:18:40+02:00

פשטידת פסטה

אז אוטוטו פסח ונשארו לך מלא פסטות חמץ בבית?
הנה דרך מעולה להפוך פסטה לארוחת ערב קלה וטעימה במינימום מאמץ

פשטידת פסטה שמנת.

מרכיבים:

חבילת ספגטי מבושל
1 בצל חתוך לקוביות קטנות
4 ביצים טרופות
3 כפות שמן
2 כפות מים
2 כפות קמח
1 חבילת שמנת לבישול 250 גרם

תבלינים: מלח, פלפל, אגוז מוסקט, אבקת מרק בצל

ועכשיו להכנה:

לאחר בישול הפסטה סננו מנוזלים והעבירו לקערה גדולה. הניחו לפסטה להתקרר מעט.
ערבבו את הפסטה עם שאר מצרכי הפשטידה היטב.
שמנו תבנית וצקו לתוכה את תערובת הפשטידה, סדרו ושטחו. כסו את התבנית בנייר כסף והופ לתנור

במשך כ-40 דקות בתנור על 180 מעלות.

לאחר 20 דקות הסירו את נייר הכסף והמשיכו לאפות 20 דקות נוספות.

ניתן להכין את הפשטידה בתבניות בגדלים שונים.

** אם בא לכם פשטידה פרווה פשוט הוציאו את השמנת מהמתכון**

בתאבון 🙂