פשטידת תפוחי אדמה כשרה לפסח

פשטידת תפוחי אדמה כשרה לפסח 2020-04-05T12:47:04+03:00

פשטידת תפוחי אדמה כשרה לפסח

אל תשברו את הראש מה להכין לארוחת בוקר בפסח.
הנה לכם פשטידת תפוחי אדמה עם פטריות כשרה לפסח וטעימה בטירוף.
קדימה לעבודה…

מרכיבים:
3 תפוחי אדמה
2 ביצים
1 שמנת לבישול – 250 מל’
100 גרם גבינת מוצרלה
50 גרם גבינה מלוחה
100 גרם גבינה צהובה מגורדת
1 סלסלת פטריות טריות
1 בצל חתוך לריבועים
5 כפות שמן
מלח ופלפל שחור לטעם

ועכשיו להכנה:
חממו מראש את התנור ל180 מעלות.
בסיר עם שמן, טגנו את הבצל.כשמזהיב, הוסיפו פטריות חתוכות.
טגנו כמה דקות, הורידו מהאש והניחו בצד.
קלפו ובשלו את פתוחי האדמה עד שיתרככו (לא מידי שלא יתפוררו)
הוציאו מהמים ומעכו לפירה.
הוסיפו את הגבינות, הביצים, הבצל והפטריות ואת השמנת לבישול.
הוסיםו מלח, פלפל וערבבו הכל.
העבירו לתבנית משומנת. פזרו מעל גבינה צהובה ולתנור.
אפו כ50 דקות עד שעה.
הגישו חם.

בתאבון 🙂