פשטידת תרד וגבינות

פשטידת תרד וגבינות 2017-12-21T15:50:34+02:00

פשטידת תרד וגבינות

אוהבים תרד? אתם חייבים להכין את המתכון הבא.

מרכיבים:

תרד – 1 קילו עלי תרד
ביצים – 3 לארג’
מלח – לפי הטעם
פלפל שחור – לפי הטעם
קמח לבן – כפית
אבקת מרק עוף פרווה – כפית
גבינה צהובה מגורדת – 150 גרם
גבינה בולגרית רכה – 100 גרם
שמן קנולה – מעט
גזר – בינוני
פטריות שמפניון- קופסת שימורים אחת (בערך 150 גרם).




לפני ההכנה:

שטפו את התרד היטב וחתכו אותו לחתיכות קטנות, את הגזר קלפו וגרדו בפומפייה לתוך קערה קטנה.

אופן ההכנה:

הכניסו לתוך קערה את כלל המרכיבים וערבבו היטב. לאחר מכן חממו תנור בחום של 180 מעלות (רצוי טורבו). כעת קחו קערת פיירקס, שמנו אותה מעט בשמן קנולה והכניסו לתוכה את המרכיבים מתוך הקערה. הכניסו לתוך התנור ואפו כ45 דקות עד שהפשטידה מוכנה.

שיהיה בתאבון!