פתות פשוט במיוחד
מצרכים:
פיתות עיראקיות – 2 (יש לחתוך לחתיכות קטנות)
חמאה – 25 גרם
חלב – 2 כוסות
ביצים – 2
דבש – 2 כפות
אופן ההכנה:
בתוך סיר מרתיחים חלב, ולאחר שהחלב רתח מוסיפים את החמאה. מערבבים את הכל ומנמיכים את האש.
לאחר מכן מוסיפים את חתיכות הפיתה ומערבבים את הכל שוב למשך 3 דקות.
לאחר הערבוב מוסיפים את הביצים ומערבבים את הכל למשך דקה.
לאחר שהוצאתם את הפתות מהאש, העבירו לצלחת ופזרו מעל 2 כפות דבש.
בתאבון!