פתות תימני לפסח

פתות תימני לפסח 2017-12-26T15:53:55+02:00

פתות תימני לפסח

גם בחג הפסח יש לכם הזדמנות להנות מפתות טעים במיוחד.

 

מרכיבים:

מצות – 5
ביצים – 3
כוס חלב – רבע כוס
מלח – לפי הטעם
פלפל – לפי הטעם
חמאה – 100 גרם
גבינה צהובה מגורדת – 200 גרם




אופן ההכנה:

הכניסו למים את המצות עד שהן מתאככות ולאחר מכן חתכו אותן לחתיכות קטנות. הדליקו את האש וזרקו למחבת קוביית חמאה ולאחר שהיא נמסה טגנו בה את המצות טיגון קל מאוד. כעת קחו קלי נפרד והכניסו לתוכו את יתר המרכיבים (חוץ מהגבינה הצהובה). ערבבו את הכל היטב והוסיפו למחבת. כשהתערובת מוכנה הוציאו אותה, פזרו מעליה את הגבינה הצהובה, ערבבו היטב כדי שהיא תימס ואכלו את הכל בהנאה.

שיהיה בתאבון!