רוזטה שקדים
בימים חמים, הכי כיף להתרענן עם משקה צונן וטעים.
הישר מהמטבח הטוניסטאי, אנו מביאים לכם מתכון פשוט להכנת רוזטה שקדים.
מרכיבים:
מים – 4 כוסות
סוכר – שליש שקית
מי ורדים – חצי כפית
שקדים מולבנים טחונים – 300 גרם
אופן ההכנה:
לוקחים סיר וממלאים אותו במים בהתאם לכמות שציינו. את המים מרתיחים ולאחר מכן מוסיפים גם את הסוכר ואת מי הורדים. לאחר מכן, הוסיפו את השקדים המולבנים (חשוב לוודא שאכן קניתם שקדים מולבנים טחונים), ערבבו את הכל, הורידו מעט את גובה האש והמשיכו לבשל למשך רבע שעה.
לאחר רבע שעה, קררו את המשקה, סננו והעבירו אותו לכלי אחר באמצעות בד גזה.
הכניסו את המשקה לקירור, ולאחר מספר שעות כשהמשקה קר, מזגו אותו לתוך כוס, הוסיפו קרח (לא חובה), ותהנו ממשקה קר, מרווה וטעים!