תותים עם קצפת
קינוח קליל לאחר ארוחה חלבית. לצורך הכנת המתכון יש צורך במיקסר.
מרכיבים:
תותים – סלסלה/קופסה אחת
שמנת מתוקה 38 אחוז של תנובה/טרה/שטראוס – 250 מ"ל
אינסטנט פודינג בטעם וניל – 3 כפיות שטוחות
סירופ שוקולד – לפי הטעם
אופן ההכנה:
חתכו את התותים לחתיכות קטנות והכניסו הכל לקערה. בסיום, פזרו אותם באופן שווה לכוסות קטנות (בהתאם לכמות הכוסות שיש לכם). הקציפו במיקסר את השמנת המתוקה, ובמקביל הוסיפו גם את האינסטנט פודינג. כשהשמנת והאינסטנט פודינג הופכים לקצפת, עצרו את הבלנד והוסיפו באופן שווה את הקצפת לכל אחת מהכוסות. בסיום, שפכו לכל כוס סירופ שוקולד לפי רצונכם.
שיהיה בתאבון!