תפוזים מסוכרים לעוגה

תפוזים מסוכרים לעוגה 2017-11-28T14:34:41+02:00

תפוזים מסוכרים לעוגה

חומרים:

2 תפוזים.
2 כפות סוכר.
2 כפות ליקר תפוזים.
2 כפות מים




אופן הכנה:

הערה: התפוזים למתכון זה, צריכים להיות טריים מאוד ולא מושפרצים כי, הם נאכלים על קליפתם.
לחמם תנור לחום של 180 מעלות.
בעזרת סכין חדה, להוריד קליפה משתי קצוות התפוזים, כך, שפיריים יראה.
לחתוך את התפוזים לרוחבם לפרוסות דקות.
להרתיח בסיר את כל הנוזלים, עד שהסוכר נמס. להוריד מהאש.
על גבי תבנית אפיה שטוחה להניח את פרוסות התפוזים לשפוך עליהם את הנוזלים כך שהם יכוסו לגמרי ולהכניס לתנור האפיה ל 3-5 דקות.
להוציא, לצנן ולקשט את העוגה.

 

 

קישוט העוגה
לחתוך את העוגה לשניים ברוחבה ולמרוח מעט קרם על החלק התחתון ולהניח את חציה השני של העוגה חזרה. למרוח מעל ומסביב את שאר הקרם ולקשט בפרוסות התפוזים המסוכרות.
להכניס למספר שעות למקרר.