מצה בריי

מצה בריי 2017-12-26T15:53:48+00:00

מצה בריי

מתכון למצה בריי קלאסי, במיוחד לחג הפסח.

מרכיבים:

מצה – 1 וחצי
ביצה – 1 לארג’
מלח – כפית
חלב – 2 כפות (במידה ואתם מעדיפים להכין את זה פרווה, ניתן להוסיף 2 כפות מים)
שמן – מעט לטיגון




אופן ההכנה:

קחו קערה, שבו רת המצות לחתיכות קטנות והכניסו לתוכה. הוסיפו את המים או את החלב, שברו את הביצה לקערה גם כן, הוסיפו מלח וערבבו הכל היטב. כעת צקו שמן אל תוך המחבת, וכשהשמן חם מספיק שפכו את התערובת וטגנו משני הצדדים. שימו לב שבטעות אתם לא שורפים את המצה בריי.

שיהיה בתאבון!