קוגל תפוחי אדמה

קוגל תפוחי אדמה 2017-11-29T15:38:55+02:00

קוגל תפוחי אדמה

מרכיבים ואופן ההכנה:

מכינים כמו שמכינים בצק ללאטקס רק משאירים אותו עבה ומטגנים המון זמן ולאט מאוד במחבת או בתנור בתוך תבנית – טעים מאוד עם בשר צריך לזה שלושה דברים: תפוחי אדמה מקולפים ומגורדים בפומפיה מאוד דקה, ביצים לא מבושלות וקצת קמח. אפילו לא מלח ולא פלפל זה מוסיפים אחרי הטיגון.




מערבבים הכל היטב בקערה ומכניסים הכל למחבת משומנת היטב ומחממים על האש כשהמחבת סגורה עד שהצד התחתון הפך לחום די כהה אבל לא שרוף. הופכים בעזרת מחבת נוספת או מכסה גדול לצד השני ומטגנים בלי מכסה עד שהצד התחתון מקבל גם הוא צבע חום כהה אבל לא שרוף וחותכים למשולשים מוסיפים לבשר יחד עם סלט חסה.

תודה מיוחדת לשרה אנגל מגרמניה על המתכונים הנהדרים!