מרק בצל
מרכיבים:
בצל לבן – 6 בינוניים פרוסים לעיגולים
אבקת מרק בצל – 2 כפות שטוחות
אבקת מרק עוף – 1 כף גדושה
פלפל שחור – לפי הטעם
מלח – לפי הטעם
מים רותחים – שיכסו את הבצלים, וטיפה מעבר
קמח – 3 כפות שטוחות
שמן קנולה – 3 כפות
אופן ההכנה:
בתוך סיר הכניסו שמן וטגנו את הבצלים עד שצבעם הופך לשחום מעט. הוסיפו כעת את הקמח וערבבו היטב. הוסיפו כעת את המים הרותחים וערבבו היטב. הביאו את הסיר לרתיחה ולאחר מכן הוסיפו את אבקת מרק הבצל, מרק עוף, המלח והפלפל. ערבבו את הכל ובשלו על אש קטנה למשך חצי שעה.
שיהיה בתאבון!