מרק עוף

מרק עוף 2017-12-06T15:55:29+02:00

מרק עוף

מרק עוף פשוט יחסית. מומלץ במיוחד לכל מי שלא מרגיש טוב ביום חורף קריר.

מרכיבים:

שוקיים של עוף – 4
כנפי עוף – 2
בצל בינוני – 1 קצוץ
תפוחי אדמה – 2 בינוניים מקולפים וחתוכים לקוביות
גזרים – 2 גדולים מקולפים וחתוכים
בצל – 1 גדול חתוך לרבעים
שום – 2 שיניים חתוכות לפרוסות
עלי כרפס – חצי כוס מאג של עלים קצוצים
מרק עוף – כף גדושה




מלח – לפי הטעם
פלפל שחור – לפי הטעם
שמן קנולה – 2 כפות
מים רותחים – כמות של שלושת רבעי סיר

אופן ההכנה:

טגנו את הבצל שקצצתם קודם לכן עם שתי כפות שמן קנולה עד שצבעו הופך לזהוב. הוסיפו כעת את העופות, ולאחר מכן את הירקות כולל השום. שפכו מים בכמות של שלושת רבעי סיר והוסיפו את עלי הכרפס. כעת הוסיפו את התבלינים, כולל אבקת מרק העוף וערבבו הכל היטב. הביאו את הסיר למצב של רתיחה ולאחר מכן העבירו לאש קטנה ובשלו עוד 50-60 דקות.

שיהיה בתאבון!